ОМКФ

Долучайся до команди: розпочато прийом заявок на волонтерство у 12-му Одеському міжнародному кінофестивалі

Сейчас читают: 684
hochu.ua

Розпочався прийом заявок на волонтерство у 12-му Одеському міжнародному кінофестивалі. Як стати волонтером та долучитись до грандіозної події?

Дізнайтесь у нашому матеріалі. Якщо ви мрієте стати частиною світу кіно, хочете першими побачити кіноновинки, отримати неймовірний організаційний досвід під час здійснення волонтерської діяльності на 12-му ОМКФ, — поспішайте подати заявку та стати волонтером!З моменту заснування ОМКФ у 2010 році до великої волонтерської родини фестивалю приєдналося більше тисячі осіб.

Багато хто з колишніх волонтерів стали частиною професійної команди Одеського міжнародного кінофестивалю. І цей рік надає вам унікальну можливість стати єдиним механізмом з одним із найбільших кінофестивалів Східної Європи.Також кожен претендент має пройти індивідуальну співбесіду.Подати заявку можна .Долучайтеся до великої волонтерської сім'ї ОМКФ та проведіть незабутнє літо у фестивальній атмосфері на березі моря!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA