Оля Полякова ЛГБТ новини Перші Оля Полякова

Для Олі Полякової створили особливе вбрання на прайд у Лондоні: перші ескізи

Сейчас читают: 920
hochu.ua

Популярна українська співачка Оля Полякова, яку сплагіатила Бейонсе, з'явиться сьогодні на прайді в Лондоні на підтримку ЛГБТ-спільноти.

Артистка очолить українську колону, маючи особливу мету - нагадати жителям Європи про війну в Україні. На честь цього для співачки розробили особливий костюм - яким він буде дізнавайтеся на HOCHU.ua!У Telegram-каналі "Культурна прачечна" опублікували ескізи вбрання, в якому Оля Полякова з'явиться на ЛГБТ-прайді.

Повідомляється, що костюм розробляла команда MÜ "production", яка створює всі сценічні вбрання для артистки. Читати також "Хотіли ви*бати": Олю Полякову вивезли в ліс, щоб зґвалтувати (ВІДЕО) Костюм Полякової буде поєднувати в собі кольори державного прапора України, а також дизайнери додали особливу деталь - на грудях в артистки буде красуватися український тризуб.

На додаток до вбрання також розробили крила, що повторюють кольори прапора свободи (райдужного прапора).Зазначимо, вже другий рік поспіль українська колона за участю 80 учасників (цього року) приєднується до лондонського Прайду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA