Сша Америка поради Сша

Як адаптуватися до життя в США швидко та безболісно: поради для українок

Сейчас читают: 724
womo.ua

Кожен, хто вирішив переїхати у США для постійного проживання, має бути готовим до складного періоду адаптації. Доведеться звикати до нового графіку магазинів і служб, обійти чимало інстанцій, щоб зібрати цілу низку документів, орендувати житло, отримати роботу в Нью-Йорку, Брукліні чи іншому місті.

Розв’язуючи всі питання, людина часто забуває про свій емоційний стан та ментальне здоров’я. У такій ситуації можуть допомогти вебресурси, спеціально створені для мігрантів, і найпопулярнішій в США – BAZAR.club.

На порталі є все для того, щоб полегшити пошук квартири та роботи в Нью-Йорку для українців. Крім того, тут публікуються корисні поради для тих, кому складно почати життя з чистого листа.

Сьогодні поговоримо про адаптацію українських жінок в Америці, зокрема, про те, що робити, щоб цей період пройшов якомога «лагідніше» для емоційного здоров’я.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA