Україна люди Україна

Для команд майбутнього: як минув Wtech.Meetup Kharkiv

Сейчас читают: 946
womo.ua

Міжнародне нон-профіт ком’юніті для жінок у tech & digital Wtech у розпал бізнес-сезону провело в UNIT.City Kharkiv мітап на тему “Команди майбутнього”.

Поговорили про інструменти та фішки роботи в команді, як ефективно працювати в офісі та на ремоуті, а ще команда Wtech розповіла про діяльність ком’юніті в Харкові та свої плани.

Загалом говорили про людей, бо саме вони — найважливіші в організаціях і компаніях. Спікерами івенту були: Аліна Щербина — керівниця проєктів Wtech та Code Club Україна Яна Щербань — кураторка Wtech у Харкові, заступниця директора з питань співробітництва та партнерства UNIT.City Kharkiv Дар’я Сєдих — кураторка Wtech у Харкові, член правління та засновниця  інжинірингової компанії ZEPS: Hardware and firmware development | IoT | Machine Vision | AI Дар’я Зюбанова — Employer Brand Manager, Softserve Наталія Сіромаха — AVP, Kharkiv Delivery Center Head at GlobalLogic Антон Шкоропатенко — СEO UNIT.City Kharkiv Мітап об’єднав понад 150 учасників зі сфер tech &

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA