шоколад дієта

Дієтолог розвіяла міфи про вплив шоколаду на організм людини

Сейчас читают: 952
hochu.ua

Від шоколаду повнішають, псуються зуби та може бути діабет. Цими та іншими тезами нас часто лякали у дитинстві, аби ми знали міру вживання солодкого.

Раніше ми писали про те, чи може кава попередити онкологію, а тепер розкажемо, чи дійсно шоколад корисний.Якщо перед вами шоколад, який містить менше 82% какао, залиште його на полиці.

Про це розповіла лікар-дієтолог Оксана Скиталінська.Зі слів дієтолога, у шоколаді є поліфеноли-антиоксиданти. Вони знешкоджують надмірну кількість вільних радикалів, які ушкоджують клітини та вміст клітин.Таким чином організм залишається у кращому функціональному стані, краще працюють всі його системи та органи, він менш схильний до збоїв та порушень,— зауважила лікар.

Читати також Користь і шкода від мучного: дієтолог Самойленко розвіяла міфи про хліб Також Оксана Скиталінська додала, що поліфеноли виконують роль пребіотиків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA