книги психологія здорові стосунки

5 книжок, які допоможуть побудувати здорові стосунки

Сейчас читают: 207
cosmo.com.ua

Погода не дуже спонукає до вечірніх прогулянок, тож саме час насолодитися домашнім затишком: запали улюблену парфумовану свічку, приготуй чашку ароматного чаю та дістань теплий плед.

А компанію тобі нехай складе одна з цих книжок про здорові стосунки — з собою, партнером та іншими людьми. Обійми мене міцніше, С’ю Джонсон Ця книга корисна для пар: молодих і літніх, одружених, заручених і просто тих, які живуть разом, щасливих і нещасних, традиційних і гомосексуальних — для всіх, хто шукає кохання довжиною в життя.

Вона для жінок і для чоловіків. Для людей з усіх верств суспільства і всіх культур. Близькість і прихильність — базова потреба всіх і кожного.  Токсичні люди, Шахіда Арабі Книга для всіх, кому доводиться мати справу з токсичними людьми.

Ви навчитеся вибудовувати спілкування за своїми правилами і не дозволятимете маніпулювати собою.  Дорослі діти емоційно незрілих батьків, Ліндсі К.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA