місто Київ люди Нео місто Київ

Як допомогти українським зоопаркам

Сейчас читают: 586
vogue.ua

Кілька днів тому світлини з Миколаївського зоопарку, на територію якого влучили гради російських окупантів, вразили не тільки Україну, а й увесь світ.

Небайдужі люди ініціювали акцію і пропонують усім придбати квитки до Миколаївського та інших зоопарків, щоб допомогти їм вистояти в цей складний час.

Розповідаємо, яка ситуація в найбільших зоопарках країни сьогодні та як допомогти просто зараз. «Життя зоопарку – це щоденний робочий процес: нагодувати, полікувати, прибрати, відремонтувати, завантажити, помити, – кажуть у Київському зоопарку. – І ми там, де маємо бути саме зараз – біля наших копитних і пернатих, лускатих і хижих підопічних.

І ми знаємо, що життя переможе!»Кожного дня команда Київського зоопарку ділиться новинами з життя тварин під час війни. Ось зворушливе відео з маленьким лемурчиком, який народився два тижні тому, вже під час війни; ось – кадри з новозбудованої теплиці, в якій вирощують свіжу зелень для всіх тварин, а ось – фото єдиної в Україні горили Тоні (вона в безпеці, кажуть працівники, але дещо сумує за відвідувачами).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA