Україна Латвія фразы Искусство Нео Україна Латвія

Як світ за допомогою вуличного мистецтва підтримує Україну

Сейчас читают: 212
vogue.ua

Увесь світ підтримує Україну в її бажанні бути суверенною та вільною країною. І поки одні збирають кошти та передають їх у фонди допомоги, записуються у волонтери, збирають гуманітарну допомогу та навіть приїздять до України і стають до лав бійців-добровольців, інші виказують свою підтримку через вуличне мистецтво — графіті та мурали, закликаючи цивілізований світ протистояти жахливій агресії.

Польскі вуличні митці згуртувалися навколо подій, що зараз вирують в Україні. Величезні мурали та графіті на підтримку нашої держави зʼявилися у багатьох польських містах: від Варшави до Гданська, від Любліна до Познаня.

Чеський художник Chemis створив мурал, який, певно, найкраще втілює сутність війни. Наразі Україна захищає не тільки себе, а й усю Європу та її цінності.

На муралі маленька українка захищає свої іграшки, кожна з яких символізує певну країну. Художник зобразив американського Міккі Мауса, польського Болека і Льолека, чеського Крота, німецьку бджілку Маю та інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA