Зростання випадків шахрайства на сайтах знайомств у зв’язку з пандемією та війною в Україні

Сейчас читают: 192
womo.ua

Шахрайство та спроби скористатися наївністю та легковірністю людей існували завжди. Але шахрайські схеми є різними, адже вони пристосовуються до реалій суспільства, що еволюціонують.

Як тільки з’явиться якийсь новий феномен – будьте впевненими, десь там вже вештається злий геній, розмірковуючи, як обманути довірливого громадянина.

Перенесення реальності до онлайну спрощує цю задачу, тому що Інтернет дозволяє людям приховувати своє реальне обличчя та ім’я і вигадувати нову особистість.

Це уможливлює такий сценарій, як романтичне шахрайство, або шахрайство на сайтах та додатках для знайомства. Вплив карантину та війни З початку пандемії такі схеми почастішали, тому що карантинні заборони та обмеження у пересуванні між країнами стали використовуватися як виправдання, чому два люблячих серця все ніяк не можуть зустрітися у реалі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA