5 екранізацій Джейн Остін, щоб передивитися перед виходом стрічки "Переконання"

Сейчас читают: 805
vogue.ua

Вже 16 липня на Netflix покажуть довгоочікувану драму "Переконання" за останнім романом Джейн Остін, з Дакотою Джонсон у головній ролі.

Аби підготуватися до релізу, радимо переди витися декілька блискучих екранізацій Джейн Остін, що завжди на часі. 1995 року Кейт Вінслет зіграла Маріанну Дешвуд, романтичну героїню роману Джейн Остін "Розум і почуття".

Чарівна адаптація Енга Лі разом зі сценарієм Емми Томпсон (яка грає сестру Маріанни, Елінор) є прикладом незабутнього кіно. Головна героїня знає все про любовні розчарування і намагається залікувати свої рани за допомогою доблесного полковника Брендона (Алан Рікман), який в результаті завоював її серце.

За роль у цьому фільмі Кейт Вінслет отримала премію BAFTA за найкращу жіночу роль другого плануВсі знають та люблять стрічку Джо Райта з Кірою Найтлі в ролі Елізабет Беннетт, але до цього ще був розкішний серіал 1995 року - тож сьогодні пропонує згадати саме його.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA