Сша Яке сьогодні свято свято календар професія Сша

День сисадміна 2023: як привітати тих, на кому тримається вся робота в офісі

Сейчас читают: 865
hochu.ua

День сисадміна немає фіксованої дати святкування - його заведено відзначати в останню п'ятницю липня. Крім традиційних привітань, люди цієї професії не відмовляться від шоколаду, пива, вина, електроніки, комп'ютерних ігор, які вважаються їхніми улюбленими подарунками.

У багатьох компаніях у цей день також в знак поваги заведено дарувати своїм працівникам торти. Ініціатива створення Дня системного адміністратора (System Administrator Appreciation Day) належить американському сисадміну Теду Кекатосу.

Вперше це свято відзначили у 2000 році: це був пікнік на околиці Чикаго, в якому взяли участь члени невеликої софтверної компанії.

Спочатку День системного адміністратора відзначали лише в США, а згодом ця традиція розповсюдилась на весь світ. Це пов'язано з незамінністю професії системного адміністратора у сучасному світі.Якщо комп висить і глючить, Сисадмін вам все підключить.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA