именины церковные праздники народные традиции день ангела поздравления картинки поздравления стихи листівки

День Катерини — привітання, листівки, картинки з днем ангела

Сейчас читают: 601
liza.ua

Катерини святкують іменини декілька разів на рік. Але найзначнішим днем їхнього ангела є день святої Катерини, що відзначається 7 грудня.

Привітай знайомих Катерин і Катрусь з їхнім святом та надішли їм теплі слова і красиві листівки — ми підібрали їх для тебе!Іменини Катерини святкують в такі дні:Найбільш шанується в народі свята великомучениця Катерина Олександрійська, чей день пам’яті — 7 грудня.Свята Катерина народилася в Олександрії, у другій половині третього сторіччя, в родині знатних і шанованих людей.

Дівчина не тільки була рідкісної краси, але і славилася гострим розумом і прагненням до знань. Вона отримала прекрасну освіту, вивчала праці видатних діячів науки, медицини і філософії, знала іноземні мови, вправлялася в ораторському мистецтві.Багато знатних молодих чоловіків добивалися прихильності красивою і освіченої дівчини, але Катерині було видіння, в якому вона побачила себе нареченою Ісуса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA