Alyona Alyona Шоу-бизнес ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ Alyona Alyona

Де взяти енергію та бадьорість? Поради від alyona alyona

Сейчас читают: 836
hochu.ua

Реперка аlyona alyona, яка нещодавно випустила новий альбом, дала кілька власних лайфхаків за лаштунками ImprovLiveShow. Візьміть до уваги та користуйтеся на здоров'я!Другий сезон ImprovLiveShow, що показує Новий канал, набирає обертів.

Щовівторка імпровізатори разом із зірковими гостями розважають себе та публіку. Та схожі шоу не завжди є під боком. Частіше треба рятуватися самим.Як бути завжди у гарному настрої?

Про це точно знає вічно усміхнена реперка alyona alyona. Якогось особливого секрету бадьорості та гарного настрою я напевно, немаю, – зізнається вона за лаштунками ImprovLiveShow. – Думаю, що все залежить від погляду на ситуацію.

Якщо сприймати те, що нас оточує, негативно, то діла не буде. Я на все дивлюся з позитивом. Є ситуації, які просто вибивають з колії на хвилину, а потім розумію – ніхто не вмер, нічого страшного не трапилося, життя нормальне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA