Нео

CIRCADIA DAY зібрала понад 50 провідних косметологів та представників б’юті-індустрії

Сейчас читают: 143
beauty.ua

Після 24 лютого українці у всьому світі вже довели, що наша нація не тільки найсміливіша та найпотужніша, але й ледь не найталановитіша.

Хто не чув історій про те, як українські медійники, артисти, контентмейкери та інші спеціалісти сколихнули ринки Європи своїми ідеями, креативом та професіоналізмом.

Так, до наших фахівців з бьюті-індустрії записуються черги клієнтів ледь не за місяць наперед. Це тектонічний зсув у мислені пересічного українця — розуміння того, що ми дійсно конкурентні на ринку країн європейського континенту та світу загалом.

Тому, коли на кордонах країни продовжуються військові дії, тил має не просто жити, а активно розвиватись та готуватись до невідворотної перемоги.Відомий американський бренд CIRCADIA, що представлено офіційно в Україні та країнах Східної й Центральної Європи компанією BMED, вирішив зробити яскраву та мотиваційну подію для понад 50 провідних косметологів та представників б’юті-індустрії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA