люди

Чутливий кишечник: як побороти неприємні відчуття?

Сейчас читают: 234
liza.ua

Напередодні важливої зустрічі, співбесіди чи екзамену твій живіт оголошує демарш? Ти ретельно контролюєш свій раціон і часто відмовляєшся від улюблених страв через проблеми з травленням?

Якщо твоя відповідь «так», тоді ти напевне належиш до «щасливчиків» із чутливим кишечником.З цією делікатною проблемою змушені жити багато людей.

Неприємні відчуття в животі, здуття, метеоризм, бурчання, дискомфорт, закрепи, діарея – ці та інші прояви чутливого кишечника заважають працювати, відпочивати, мати гарний вигляд й отримувати задоволення від простих речей.До проблем із травленням часто долучаються такі прояви, як головний біль, швидка втомлюваність, безсоння.

Це особливо заважає, якщо ти амбітна й націлена на кар’єрний ріст – коли «батарейки» на нулі, важко бути продуктивною.Серед причин, які впливають на розвиток надмірної чутливості кишечника:«Букет» факторів, які є досить типовими для мешканців мегаполісів ХХІ сторіччя – багато стресу, нервової напруги, перекуси на ходу та сидячий спосіб

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA