Stella Maccartney Thom Browne Jonathan Simkhai украшения Нео Chanel Stella Maccartney Thom Browne Jonathan Simkhai

Гід найкрасивішими прикрасами сезону весна-літо 2023

Сейчас читают: 678
vogue.ua

Ювелірні прикраси часто відіграють допоміжну роль на подіумах — це витончена деталь, яку можна помітити лише після ретельного перегляду світлин.

Проте прикраси також багато свідчать про людину і її стиль: мінімалістський чи максималістський, авантюрний або стриманий. Серед головних ювелірних трендів сезону весна-літо 2023 – логоманія у вигляді фірмових чокерів, сережок і каблучок, ланцюжки та прикраси для тіла, квіти та морські мотиви.

Vogue. ua зібрав 8 тенденцій серед прикрас, які синтезують сучасну моду. Свій гучний камбек бодічейни, або ланцюжки для тіла, здійснили минулого року – тоді вони зʼявилися на подіумах майже всіх модних брендів: від Chanel до Gucci.

Майбутнього сезону такі ланцюжки так само не здають позицій і можуть справедливо вважатися найефектнішою прикрасою. Щодо таких, варто звернутися до колекцій Stella McCartney, Burberry та Jonathan Simkhai.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA