Кино Нео

30 недооцінених романтичних комедій, які варто передивитися

Сейчас читают: 533
vogue.ua

Якщо ви не можете витримати чергового освідчення в коханні Г’ю Ґранта або просто вже кілька разів передивилися «Відпочинок за обміном», «Реальна любов» та «Коли Гаррі зустрів Саллі» — настав час глибше зануритися в каталог романтичних комедій.

Ромкоми — це втеча в щасливий, глянцевий світ, у якому, як ми знаємо, доля усміхається всім. Романтика, вир емоцій та велика доза ескапізму — чинники, що об’єднують усі наведені нижче фільми.

Ми занурюємось у фантазії про ідилічний дім біля озера після перегляду фільму з Емілі Блант і Марком Дюплассом «Сестра моєї сестри» або уявляємо прогулянки під похмурим лондонським небом, як герої фільму «Як божевільний».

Ще один важливий чинник романтичних комедій — зірковий акторський склад: від Саймона Пегга та Тендіве Ньютон у фільмі «Біжи, товстуне, біжи» до Дрю Беррімор і Г’ю Ґранта у фільмі «Від музики до кохання один крок».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA