премьера Kazka украинская музыка новий кліп

Майбутнє вже тут: чому всі говорять про новий кліп гурту Kazka «М‘ята»

Сейчас читают: 689
cosmo.com.ua

Поки увесь світ говорить про NFT як новий вид мистецтва, гурт Kazka рішуче втілює в реальність цей трендовий формат. Минулого тижня відбувся реліз дебютного NFT-треку «М‘ята», який буквально за кілька днів був оцінений у понад $90 тисяч на платформі proof-of-love.com.

І його вартість у криптовалюті стрімко зростає. Тим часом стартова ціна однойменного NFT-відео складає $10 тисяч. Між іншим незабаром вийде повноцінна NFT-колекція: токени з магічними сюжетами із кліпу за участю музикантів будуть доступні для продажу на вищезгаданій платформі.

Це революція в українській шоубізнесовій історії, а Kazka — головний трендсетер, адже гурт першим познайомив усіх із невзаємозамінними токенами саме у музичному контексті.

Щодо сюжету, то це фентезійне відео про цілий казковий світ, своєрідний портал, до якого раптово потрапляють головні герої. І саме там відбувається найцікавіше.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA