Адам Сендлер актор діти знаменитостей Адам Сендлер

Зірка фільму “Поза законом” з'явився на червоній доріжці з дочкою (ФОТО)

Сейчас читают: 210
hochu.ua

Не всі діти беруть активну участь у світському житті своїх батьків. Не виключення і діти Адама Сендлера. Так, на нещодавній прем'єрі фільму “Поза законом” його 17-річна дочка Седі взагалі не з'явилася, а 14-річна Санні все ж приєдналася до заходу в компанії своїх зіркових батьків.

Разом вони пройшлися червоною доріжкою. Читати також Через півроку пошуків у горах виявили труп актора Джуліана Сендса За інформацією видання PageSix, дівчинка була вбрана в шовкову сукню Reformation із біло-блакитним квітковим принтом та срібні туфлі на підборах.

В цій кольоровій гамі одягнувся і зірковий тато, обравши для червоної доріжки сорочку на ґудзиках із тропічним принтом, доповнивши свій образ штанами та кросівками.Дружина Адама Сендлера, Джекі, вибрала білу шовкову сукню-комбінацію, одягнену під оверсайз-блейзер.

Доповняли образ туфлі тілесного кольору та клатч Bottega Veneta.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Захар Шадрін став першим українським актором, номінованим на премію "Еммі" Також нагадаємо, що тепер "Диво-жінка" Ґаль Ґадот має власну зірку на Алеї слави у Голлівуді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA