знаки зодиака Луна ежедневный гороскоп

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 серпня: у світі нічого не зміниться, поки зайві борються проти зайвих, а обрані проти обраних

Сейчас читают: 655
hochu.ua

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 серпня на сайті HOCHU.ua каже, що з 2 по 7 серпня — спадний Місяць. 8 серпня — Молодик. Цей тиждень ідеально підходить для того, щоб виправити недоліки і навіть великі помилки, які ви зробили за останній період часу.У неділю 8 серпня — Молодик, а це означає, що зараз просто необхідно закрити всі старі борги — якщо у вас залишилися незавершеними будь-які справи, саме час зараз цим зайнятися.

Може, хтось і має право відкладати все на потім, але для більшої певності не варто ризикувати — працювати треба не відкладаючи справ у довгий ящик.Пам'ятайте про помилки, які ви допускали в минулому, тільки так ви їх не повторите і досягнете поставленої мети.

Рішення, прийняті вами, повинні бути своєчасними і бити точно "в яблучко". Зараз такий час, коли другого шансу у нас може і не бути, пам'ятайте про це завжди.

Ну і, звичайно, не забувайте про любов — як би не складалися обставини, саме це почуття допоможе нам в реалізації всіх наших планів.Також підписуйтесь на наш

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA