Смартфон телефон Техніка гаджети

Чи дійсно телефон треба міняти щороку? Що кажуть експерти

Сейчас читают: 242
hochu.ua

Портал Itechua зробив огляд основних параметрів, за якими ми вибираємо телефон: чи дійсно потрібно міняти гаджет щороку або вам достатньо користуватися тим діапазоном, який вже є у вашому телефоні?

Читати також Як не можна заряджати телефон? 5 помилок, про які має знати кожна людина Іноді люди вже через рік купують собі новий телефон просто тому, що старий набрид, хочеться чогось новенького, хочеться такий самий, як у якогось популярного блогера.

У такому випадку витрата зовсім не доцільна, адже насправді ви отримаєте телефон практично з таким же набором функцій, який є у вашому телефоні.

Інша річ, якщо ви виявили заводський брак, розбили екран або намочили гаджет і користуватися ним уже неможливо.За останніми новинками найчастіше стежать люди, які роблять різні огляди, знімають якісне відео для соцмереж, тестують різноманітну техніку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA