знаменитости Нео як виглядає

Дійсно dangerous woman! Як віглядає Аріана Гранде без свого фірмового макіяжу (ФОТО)

Сейчас читают: 410
hochu.ua

29-річна американська співачка Аріана Гранде відома не тільки своїми чудовими вокальними даними, а й фірмовим макіяжем. Буквально за лічені хвилини артистка може намалювати ідеальні стрілки, а довгі нарощені вії і світлі тіні — давно стали її "козирем".

Проте природна краса Аріани нітрохи не поступається її гламурним образам. І сьогодні ми доведемо це!У 2019 році Аріана Гранде почала працювати над власною лінією макіяжу під назвою r.e.m.

beauty, на честь власної пісні. А в листопаді 2021 року вона офіційно запустила своє дітище. В інтерв'ю Elle артистка розповідала, що полюбляє експериментувати не лише створюючи музику, а й наносячи макіяж.

Тому її косметичний бренд представляє різні формули продуктів, з якими можна постійно експериментувати. Читати також Як виглядає Сальма Гаєк насправді: фото зірки "при повному параді" і без макіяжу Я нервувала через запуск нової лінії, тому що ніколи не хочу просто стрибати у щось популярне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA