Україна Джамала кар'єра натхнення успішна жінка Україна

Через пісні ти пізнаєш ментальність та географію народу: інтерв’ю з Джамалою

Сейчас читают: 157
womo.ua

У світі музики існують творці, чия магія полягає не лише у потужному голосі, але й у здатності відтворювати глибокий сенс через ноти та слова.

Однією з таких співачок є Джамала. Її останній альбом «QIRIM», став глибоким дослідження кримськотатарської спадщини та подій, які залишили невимовний слід на людях, культурі та розумінні власної ідентичності.

В ексклюзивному інтерв’ю для WoMo Джамала розповіла, як робота над альбомом «QIRIM» вплинув на її сприйняття музики та творчого процесу, поділилася власним досвідом находження балансу між публічним життям, материнством і кар’єрою, а також розповіла, як бореться зі стресом та щоденними викликами, що їх нам малює сучасна реальність. Як ви відчуваєте, займаючись відродженням кримськотатарської спадщини та порушуючи питання трагедій через музику, чи змінюються ваше сприйняття музики та творчий процес?

Як саме?  Дуже хороше питання про сприйняття музики. Дивіться, коли ти щось починаєш вивчати глибинно, у цьому випадку — кримськотатарські пісні, ти більше занурюєшся в їхню історію, замислюєшся не просто над красою якогось там оспівуванням тієї чи іншої фрази, а ти думаєш про те, звідки  вони походять, чому вони саме так хотіли цю пісню співати, скільки часу вона існує і т.д.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA