місто Запоріжжя місто Кривий Ріг ДТП школярі Нацполіція розслідування місто Запоріжжя місто Кривий Ріг

Смертельний випускний на Кіровоградщині: нетверезий поліцейський спричинив ДТП, в якому загинули три випускниці

Сейчас читают: 597
womo.ua

У Кропивницькому районі на трасі «Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя» поблизу селища Новгородка сталася жахлива ДТП за участі 7 випускників та п’яного поліцейського.

Про це повідомляє Кіровоградська обласна прокуратура. Зазначається, що 25 червня 2023 року близько 4 ранку, поліцейський, на власному авто, перевозив випускників та спричинив смертельну ДТП.

У результаті аварії загинуло троє неповнолітніх дівчат, ще троє підлітків та одна повнолітня особа — зазнали травмувань різного ступеня тяжкості. Читайте також: У Києві суддя напідпитку на смерть збив 23-річного нацгвардійця: подробиці Фото: Новгородківська територіальна громада Відомо, що дівчата після випускного прийшли додому та чекали закінчення комендантської години, щоб поїхати зустріти схід сонця.

Так розповів про події напередодні аварії 20-річний житель селища Новгородка Володимир Белінський, який товаришує з родиною одного з травмованих в аварії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA