люди Нео шоубізнес

Брати Борисенки 14 років потому: куди зникли улюбленці публіки після яскравого старту

Сейчас читают: 881
hochu.ua

Олександр та Володимир Борисенко у 2009 році стали учасниками "Фабрики зірок-3". Молоді артисти зводили з розуму багатьох дівчат.

Їм пророкували славу та місце у першому ешелоні українського шоу-бізнесу, проте вони незабаром зникли з радарів. Ми розповімо, чим зараз займаються хлопці та чи бачать себе у музиці.

Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Брати-близнюки з'явилися на світ у 1992 році у Дніпрі. У 17-річному віці майбутні зірки потрапили на талант-шоу "Фабрика зірок", продюсером якого був Костянтин Меладзе.

Завдяки милій зовнішності та приємному тембру артисти завоювали любов публіки, ставши феноменом української музики. Читати також Стало відомо, чому Тіна Кароль відмовилася перекладати свої хіти українською Після закінчення проекту брати вирушили у всеукраїнське турне, почали активно записувати пісні, зніматись у програмах, а також підписали контракт із Новим каналом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA