блекаут вибір редакції

Блекаути та виснажливий стрес: як підтримати себе та оточення у спеку

Сейчас читают: 307
womo.ua

Відсутність світла знову тривалий час порушує безперервність нашого життя. Паралельними аспектами є не лише відсутність усіх комунальних послуг та зв’язку, але й потрапляння кожного з нас в ідеальний емоційний шторм — почуття самотності, сум, злість, апатія, страхи.

Корпоративна психологиня Ірина Пінчук допоможе нам опанувати себе під час дев’ятого валу. Корпоративна психологиня Ірина Пінчук Рівень навантаження на період кінець травня – липня можна порівняти з першими місяцями повномасштабної війни, коли на нас падали реальні та інформаційні бомби – про події в Бучі, зараз – про дитячу лікарню «Охматдит», нескінченні руйнування наших міст ворогом.

Знов настав час щоденно зруйнованих планів, підйомів пішки на 3, 17 – й або  24-й поверхи, неможливість викупати дитину і зробити гарячий чай або охолодити воду,  зіпсована їжа, яку готували перед цим іноді по декілька годин, перервані робочі завдання  та проєкти, недоотримані гроші — список нескінченний.

Ключовими потребами зараз є розслаблення та втіха. З під обох цих потреб вибили основу. Бо для розслаблення потрібна базова безпека,  місце, де можна видихнути, відновитися, набратися сил.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA