Сша Луна футболка українські бренди бренди одягу дроп Сша

Мільйон для парамедиків: бренд Lúna та батальйон «Госпітальєри» випустили благодійний дроп футболок

Сейчас читают: 581
womo.ua

Український бренд Lúna спільно з медичним батальйоном «Госпітальєри» створили благодійну футболку, 100% продажів з якої будуть спрямовані на нагальні потреби батальйону.

Мета – 1 000 000 гривень.  Читайте також: Вихідні на природі всією родиною: що взяти з собою на пікнік та які страви готувати на багатті Футболка має три декоративні елементи, що несуть конкретні значення.

Тасьма, на якій зазначена назва батальйону; зображення «рука в руці» – уособлення роботи медиків, що рятують життя; шеврон «Госпітальєрів» – головна символіка медичного батальйону.

Героїнями проєкту стали чотири парамедикині «Госпітальєрів», що приймають участь в евакуаційний рейсах до гарячих точок – Лемешко Іванна (в цивільному житті – медсестра), Селіверстова Катерина (в цивільному житті – дитячий анестезіолог), Прокаєва Анастасія (в цивільному житті – журналістка), Марченко Вероніка (в цивільному житті – бізнес менеджер IT компанії).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA