Сша google навчання Сша

Google запрошує на Kaggle-змагання з машинного навчання: дата старту та переваги участі

Сейчас читают: 954
womo.ua

Google запрошує людей, які цікавляться машинним навчанням (ML — machine learning), на двотижневе Kaggle-змагання, де вони зможуть попрактикувати свої навички на реальних або наближених до реальних задачах.

Змагання стартує 17 червня і триватиме два тижні. Мова завдань на Kaggle – англійська. Зареєструватися можна за посиланням. Kaggle — це платформа для змагань, де фахівці з обробки даних з усього світу збираються разом, щоб продемонструвати свої навички та заробити нагороди.

На платформі також можна знаходити та публікувати набори даних, досліджувати та будувати моделі, працювати з іншими data scientists та ML-інженерами та просто навчатися. Хто може брати участь у змаганні? Люди, які цікавляться ML (машинним навчанням) та прагнуть реалізувати свої навички на практиці.

Дослідники в галузі штучного інтелекту. Спеціалісти зі знанням Python. Досвідчені IT-фахівці, що хочуть випробувати себе в сфері машинного навчання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA