люди контакт благотворительность

Благодійний аукціон Пласту зібрав 203 200 грн на підтримку молоді України

Сейчас читают: 968
hochu.ua

9 грудня 2020-го відбувся аукціон зустрічей Пласту на підтримку молоді України. Тривалий час збирались дані, оплати, передавались контакти, тощо.

І вже відомі результати! Деталі — вже у нашому матеріалі.Завдяки 125 благодійникам, які долучилися до Аукціону зустрічей, вдалося зібрати 203 200 грн.

Це дозволить навчити майбутніх виховників, аби ще близько 200 дітей приєднались до Пласту.У Пласті діти вчитимуться працювати в команді, брати на себе відповідальність, робити суспільно корисні проєкти, любити свою країну, бути щасливими та успішними людьми.Це стає можливим завдяки вірі та підтримці благодійників!

Неймовірно, коли навколо однієї мети/доброї справи об'єднується стільки чудових людей. Сьогодні організація розвивається завдяки волонтерам, благодійникам та прихильникам, що вірять у Пласт.Разом ми можемо творити краще майбутнє, виховувати маленьких українців та будувати успішну країну!— проголошує своє кредо організація.Людині, що викупила лот, передано контакти, тож вона має вийти

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA