люди прощение ненависть Нео війна новини

Біль, сльози та ненависть: українські зірки відреагували на трагічний обстріл Умані та Дніпра

Сейчас читают: 432
hochu.ua

Сьогодні вранці, 28 квітня, російська армія знову здійснила масовану ракетну атаку на Україну. Внаслідок обстрілу постраждали житлові багатоповерхівки в Умані та Дніпрі.

Через російську агресію в котрий раз страждає цивільне населення України — станом на зараз відомо про 14 загиблих в Умані та 2 загинувших у Дніпрі, серед яких трирічна дитина.

Українські інфлюенсери вже відреагували на черговий акт терору з бору рф, та висловили слова підтримки й співчуття сім'ям загиблих.Співачка  показала моторошні кадри та відео наслідків ворожого обстрілу Умані.

У своєму блозі артистка підкреслила, що попри жахливі події українці мають триматися і не давати агресору зломити наш дух. Читати також Ані Лорак допомагає ЗСУ: Стерненко назвав суму, яку "передала" на дрони співачка-зрадниця у своїх соцмережах повідомив, що будинок в Умані, в який влучила російська ракета — знаходиться поряд із тим, де живуть його батьки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA