відео новини шоубізнес

Хізер Локлір збожеволіла? Зірку "Район Мелроуз" застукали за розмовами сама з собою (ВІДЕО)

Сейчас читают: 1000
hochu.ua

Знаменита американська акторка Хізер Локлір налякала фанів своїм зовнішнім виглядом. Багато хто переконаний, що Хізер зійшла з розуму.

Відому акторку побачили, коли вона блукала територією, а потім присіла на сходинки та розмовляла сама із собою. Читати також Відома українська акторка розповіла, що пережила аж 2 клінічні смерті: що трапилось? (ВІДЕО) Стало відомо, що зірку кінокартин "Мелроуз Плейс", "Династія" та "Дві з половиною людини" помітили біля офісної будівлі в Малібу у неадекватному стані.

Повідомляється, що інцидент стався після ділової зустрічі, яку Хізер проводила впродовж години.Heather Locklear in apparent mental health struggle. #HeatherLocklear #MentalHealthAwareness #mentalhealth #addiction #support pic.twitter.com/bfOuXPauGoПісля незрозумілої поведінки, акторка відправилася до свого коханого - Кріса Хайссера, який  чекав на неї у авто.

Рідні знаменитості надзвичайно переймаються за її стан здоров’я та підозрюють, що Локлір повернулася до своєї залежності від алкоголю.Як відомо, артистка довго боролася з алкоголізмом , а в листопаді 2018 року лікувалася у психіатричній лікарні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA