лайфхак посуд

Будуть чисті, як у ресторані: поради, з якими ваші келихи завжди сяятимуть

Сейчас читают: 806
hochu.ua

Піднімаючи келих за чиєсь здоров'я, добробут та мир в Україні, хочеться бути впевненим, що він сяє, наче в ресторані. Ви здивуєтесь, та досягти такого ефекту можна лише за допомогою двох інгредієнтів, які точно є у вас вдома.

Читати також Найпростіший спосіб відмити решітку духовки: економить сили та час У закладах діють кілька правил щодо миття посуду, зокрема вони стосуються келихів та фужерів.

Оскільки мийний засіб залишає по собі на них небажані розводи та плями, його замінюють натуральними продуктами, а саме - оцтом та содою.Щоб келихи сяяли від чистоти, додайте оцет або соду у воду, замочіть у цьому розчині скляний посуд, через деякий час добре прополощіть.

Від старих забруднень не залишиться і сліду! Читати також Англійський лайфхак: як за допомогою простого методу відмити жир та нагар зі сковороди Також раніше ми розповідали, як легко помити посуд.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA