робота здоров'я новини вибір редакції

BetterMe та Superhumans спрощують інтеграцію людей з ампутацією в робочий колектив

Сейчас читают: 701
womo.ua

98% українців вважають людей з інвалідністю повноправними членами суспільства, проте можливість знайти роботу для них оцінюють як низьку, згідно з Національним соціологічним дослідженням про сприйняття людей з інвалідністю в Україні.

Щоб покращити культуру взаємодії з людьми з ампутованими кінцівками, українська компанія BetterMe, яка дбає про фізичне й ментальне здоров’я понад 150 мільйонів людей по всьому світу, у співпраці з Всеукраїнським сучасним центром протезування, реабілітації та реконструктивної хірургії для усіх, хто постраждав від війни Superhumans розробили навчальний курс “Спілкування без бар’єрів” у застосунку BetterMe: Mental Health.

За даними опитування Українського ветеранського фонду 2023 року, 15% українських захисників після війни готові бути найманими працівниками.

Ми очікуємо, що цей показник зростатиме, тому важливо вже зараз знаходити шляхи розвитку інклюзивної взаємодї в команді. У рамках курсу кожен зможе знайти відповідь на такі питання:  Як визначити, що нас бентежить та над чим варто працювати?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA