Нео

«Бешкетні канікули» виходять в українських кінотеатрах з 26 січня

Сейчас читают: 654
womo.ua

Сюжет стрічки розгортається довкола 11-річної Ави, яка проводить свої зимові канікули в готелі серед снігу. Це місце ніби створене для пригод, але дівчинці не вдається розважитись через постійні обмеження батьків.

Та одного ранку трапляється дещо магічне: всі дорослі в готелі таємниче зникають. Починаються справжні веселощі, адже тепер діти можуть робити все, що забажають.

Фільм «Бешкетні канікули» сповнений казкових краєвидів. Стрічку знімали в історичному готелі, побудованому на початку 20 століття в мальовничій долині Валь Сінестра у Швейцарських Альпах.

Одного з героїв стрічки зіграв юний український актор Максим Пойметьєв. Для хлопця роль стала дебютом у кіно. Прокат «Бешкетних канікул» уже відбувся у Швейцарії, де фільм став глядацьким хітом, обігнавши голлівудські стрічки.   The post «Бешкетні канікули» виходять в українських кінотеатрах з 26 січня appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA