Христина Соловій місто Вікторія люди характер Христина Соловій місто Вікторія

Мультфільм «Мавка. Лісова пісня» виходить у кіно 2 березня

Сейчас читают: 138
womo.ua

Український анімаційний фільм «Мавка. Лісова пісня» виходить у вітчизняний кінопрокат 2 березня. Про це повідомляє пресслужба Держкіно.

Як зазначається, після вітчизняної прем’єри розпочнеться широкий прокат мультфільму у всій Європі, чим опікується Universal Pictures Content Group.

Також «Мавка. Лісова пісня» вийде у кінотеатральний прокат у країнах Близького Сходу і Північної Африки. Заради створення персонажа Мавки одразу три українські мисткині об’єдналися у творчу колаборацію: акторка Наталка Денисенко озвучила головну героїню, співачка Христина Соловій заспівала у двох офіційних саундтреках фільму, а прима-балерина Національної опери та народна артистка України Катерина Кухар наділила Мавку рухами та пластикою.

Попри загарбницьку масштабну війну студія завершила роботу над фільмом наприкінці минулого року, як і планувала у мирні часи. «Це було непросто, але нам вдалося фіналізувати роботу над проєктом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA