люди контакт Нео

Базова філософія ресурсного стану

Сейчас читают: 303
psy-practice.com

Сьогодні поговоримо про ресурсні сфери нашого життя. Вони наповнюють енергією в часи непередбачуваних змін та під час кризи, втім відсутність якихось із них часто призводить до передчасного виснаження та дезадаптації.Розглянемо теоретичну модель сучасного ізраїльського психолога Мулі Лахад «Basic Ph», що є скороченням від basic philosophy, тобто «базова філософія».

Ця модель набула широкого резонансу завдяки універсальності та всебічності поглядів на ресурси у житті людини, особливо під час нестабільності та потрясінь.

Наприкінці минулого століття Мулі Лахад разом із колегами проводив численні опитування очевидців надзвичайних ситуацій та травматичних подій.

Як стверджував дослідник близько 20 % опитуваних відчували симптоми ПТСР (посттравматичного стресового розладу), натомість решта 80 % опитуваних змогли впоратися із травматичними наслідками самостійно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA