Нео

«Камінь, з яким гралася маленька дівчинка, насправді був уламком бомби»: Анджеліна Джолі присвятила пост в Instaram своєму візиту до Львова та українським дітям

Сейчас читают: 546
cosmo.com.ua

Голлівудська акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі, яка нещодавно відвідала Україну, опублікувала новий пост в Instagram — у ньому вона показала декілька фото, зроблених від час поїздки, і розповіла про те, як війну переживають українські діти. «Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали «особливий камінь», який знайшла маленька дівчинка.

Маленька дівчинка, яка знайшла його, не розуміла, що камінь, з яким вона гралася, насправді був уламком бомби. Коли ви тримаєте його у вашій долоні, то відчуваєте, що він нерівний і важчий, ніж ви думали.

Його блиск і незвичайність привернули увагу дитини», — написала Джолі. Акторка також розповіла про дітей, які отримали поранення внаслідок ракетного удару по залізничному вокзалу в Краматорську: «Багатьом дітям, яких я зустріла і які були поранені під час вибуху на вокзалі в Краматорську, нещодавно видалили уламки.

Це важкий і болісний процес. Фрагменти, близькі до життєво важливих органів, було надто небезпечно видаляти, і деякі залишилися всередині дитячих тіл».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA