Анджелина Джоли Україна Нео StandWithUkraine Анджелина Джоли Україна

Анджеліна Джолі опублікувала фото зі своєї поїздки до Львова

Сейчас читают: 770
vogue.ua

Голлівудська акторка та послиня доброї волі ООН Анджеліна Джолі поділилася враженнями від своєї поїздки до Львова. У своєму Instagram зірка опублікувала фото з зустрічі з дітьми та показала «особливий камінь» — шматочок снаряда, який знайшла українська дівчинка. «Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали «особливий камінь», знайдений маленькою дівчинкою.

Дівчинка, яка знайшла його, не зрозуміла, що камінь, з яким вона гралася, насправді був уламком бомби. У вашій долоні, він відчувається нерівним і важчим, ніж того можна очікувати.

Його блиск і незвичайність напевно привернули увагу дитини. Коли бомба або снаряд вибухає, гострі осколки важких металів розриваються в тіла тих, хто знаходиться поблизу точки удару.

У багатьох дітей, які перебували на вокзалі в Краматорську під час вибуху, нещодавно видаляли осколки – важкий і болісний процес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA