Карл Лагерфельд Джаред Лето Karl Lagerfeld люди Chanel Карл Лагерфельд Джаред Лето Karl Lagerfeld

Джаред Лето зіграє Карла Лагерфельда

Сейчас читают: 814
vogue.ua

Після суперечливої ролі в фільмі «Дім Гуччі», Джаред Лето наважився зіграти в ще одній модній стрічці. Актор перевтілиться в Карла Лагерфельда в першому байопіку про легендарного дизайнера.

Наразі відомо, що троє довірених осіб Лагерфельда консультуватимуть авторів фільм: керівники Karl Lagerfeld Паоло Рігі та Каролін Лебар, а також колишній особистий помічник дизайнера Себастьян Жондо.

Подробиці сюжету поки що тримаються в таємниці, але Лето та його колеги повідомили, що в фільмі розкажуть про «важливі стосунки в житті Карла Лагерфельда, через непередбачувану призму». «Кар'єра Карла тривала понад 50 років, тому як особисто, так і професійно він був близький до багатьох людей, — сказав Лето. — Ми розглянемо ключові стосунки різних частин його життя».

Новини про перший біографічний фільм про Карла Лагерфельла вийшли незадовго після оголошення про те, що Met Gala 2023 та виставка Інституту костюма пройде під темою «Карл Лагерфельд: Лінія краси».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA