Україна місто Київ що подивитися куди піти у вихідні дозвілля Україна місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 22-28 квітня

Сейчас читают: 548
womo.ua

Концерт тижня 26 квітня: «We love Flamenco», Школа фламенко Ольги Островерх Нова програма Школи Фламенко запрошує вас в світ іспанської музики і танцю.

Чуттєвий спів, віртуозна гітара і танець, маленька Андалусія в центрі Києва — що може бути кращим за це ввечорі, наприкінці квітня?

Школа фламенко Отльги Островерх чекає на вас! Фото: flamenco.school.ua Танець — Школа фламенко Спів — Марія Кучерова Гітара — Павло Косенко Де: Будинок Актора Коли: 26 квітня о 19:00 Квитки можна придбати тут. Відпочинок тижня 27-28 квітня: V’YAVA в Саду Бажань Відкриття літнього сезону V’YAVA на ВДНГ: «Ми — осередок української культури, а культура — це сила нашого духу».

В Саду Бажань на ВДНГ оновлений культурний артпростір V’YAVA чекатиме на перших гостей нового сезону! Цьогоріч V’YAVA масштабується і об’єднує різні напрями українського мистецтва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA