Україна місто Київ Японія Театр кіно куди піти у вихідні дозвілля Україна місто Київ Японія

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 29 квітня-5 травня

Сейчас читают: 252
womo.ua

Виставка тижня З 24 квітня: «Японія. Очіма та серцем» На виставці можна побачити колекцію японського живопису, подаровану Києву містом-побра»тимом Кіота, а також світлини відомої фотографині Вєри Бланш, яка активно вивчає японську культуру.

Подивитись на експозицію можна до 30 червня в Музейно-виставковому центрі Музею. На виставці можна буде побачити традиційну японську графіку школи Нанга та сучасні світлини української фотографині Вєри Бланш, яка отримала прихисток в Японії.

Виставка «Японія. Очима та серцем», присвячена унікальній природі, культурі та дивовижним людям, які проживають в цій країні.

Експозиція містить дві основні тематичні лінії: близько 20 робіт японської пейзажної графіки з колекції Музею історії міста Києва, що у 1978 році столиці подарувало місто Кіото разом з Асоціацією художників школи Нанга, а також понад 100 фотографій Вєри Бланш. Де: Музей історії Києва Коли: 24 квітня — 30 червня Квитки можна придбати в музеї. Екскурсія тижня  2 травня: «Де народжуються рослини Києва», Будинок природи Київський міський Будинок природи запрошує на унікальні екскурсії теплицями зелених господарств Києва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA