місто Київ місто Токіо Театр кіно куди піти у вихідні дозвілля вистави місто Київ місто Токіо

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 1-7 квітня

Сейчас читают: 473
womo.ua

Концерт тижня 4 квітня: Василь Попадюк та Papa Duke Неймовірне віртуозне виконання відомого скрипаля у поєднанні з фантастичною музикою Папа Дюк Бенду подарують найяскравіші емоції та грандіозну атмосферу від всесвітньо відомого музиканта.

Василь Попадюк – найвідоміший український скрипаль сучасності, а PAPA DUKE BAND – супергурт справжніх професіоналів, відомих не тільки на українській, а й на європейських сценах.

Василь Попадюк грає на 15 музичних інструментах, а критики по всьому світу називають його генієм музики. Підтвердженням цих слів є десятки перемог у конкурсах, серед яких — друге місце у шоу «Велика музична канадська мрія», в якому брали участь 15 тисяч конкурсантів.

Мета концерту: зібрати на FPV-дрони для тактичного підрозділу особливого призначення Г.Р.І.М. у складі 41-ї ОМБр ЗСУ. Де: МЦКМ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1 Коли: 4 квітня, 18:00. Квитки можна придбати тут.  Виставка тижня 1-7 квітня: українсько-японський проєкт «Під одним небом» Група українських митців стала учасниками 21-го Міжнародного виставкового конкурсу Art Beyond Boundaries в Токіо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA