Концерт Театр що подивитися кіно вистава куди піти у вихідні

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 8-14 квітня

Сейчас читают: 111
womo.ua

Звукотерапія тижня  8 квітня: «Музика зцілює» — відпочинок для душі і тіла Щопонеділка у Вежі на Почайні (на території ТЦ Gorodok Gallery) проходять сеанси звукотерапії для всіх, хто відчуває потребу відпочити, перезавантажитись та відновити свій емоційний та фізичний ресурс.

Сеанс терапії звуком — це подорож до глибин себе та злиття зі світом через звук та вібрації. Дія унікальних звукових інструментів заснована на проникненні вібраційних хвиль у клітини нашого тіла, яке на 70% складається з води.

Хвилі наводять рідину організму у рух, що дозволяє вібраційному масажу відновлювати на клітинному рівні. Це нормалізує кровʼяний тиск, ритм серцевих скорочень, заспокоює.

Кому необхідна звукотерапія? Тим, хто: Має проблеми зі сном і відчуваєте хронічну втому навіть після сну Страждає від головних болів, проблем із тиском Часто стикається з емоційними гойдалками та має проблеми з концентрацією уваги Має депресивний стан, страхи та фобії Має підвищену тривожність, відчуває хронічне напруження та стрес Хоче підвищити рівень енергії та відчути натхнення Що входить в програму?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA