Володимир Зеленський закон Верховна Рада законопроєкт свято Володимир Зеленський

8 та 9 травня: Зеленський підписав закон перенесення Дня перемоги

Сейчас читают: 577
womo.ua

Президент Володимир Зеленський підписав законопроєкт №9278, який передбачає перенесення Дня пам’яті та перемоги над нацизмом.

Про це йдеться на сайті Верховної Ради. Закон передбачає, що вихідними днями відтепер буде 8 та 9 травня. День пам’яті та перемоги над нацизмом щорічно відзначатиметься 8 травня.

А 9 травня, своєю чергою, стане Днем Європи. Читайте також: 8 та 9 травня: Володимир Зеленський зробив важливу заяву Зазначимо, що Верховна Рада ухвалила цей закон 29 травня.

Голова парламенту Руслан Стефанчук підписав документ та передав його на підпис президенту України 5 червня. Читайте також: ПЦУ переходить на новий церковний календар: нові дати свят Раніше Володимир Зеленський підписав указ, яким запровадив в Україні святкування Дня Європи 9 травня. Читайте також: 8 березня або 25 лютого: чи хочуть українки боротись за свої права у вихідний? The post 8 та 9 травня: Зеленський підписав закон перенесення Дня перемоги appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA