Україна війна насильство сексуальне насильство війна Росії проти України війна в Україні права людей Україна

Кримінальне переслідування за сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом: Андрій Костін підписав стратегічний план

Сейчас читают: 596
womo.ua

Генпрокурор Андрій Костін підписав Стратегічний план реалізації повноважень прокуратури у сфері кримінального переслідування за сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом (СНПК).

Про це Генеральний прокурор повідомив на своїй сторінці у Facebook. Так, він зазначив, що це стане ще одним важливим кроком для посилення підтримки та захисту українців, які постраждали від злочинів росії.

Фото: Офіс Генерального прокурора Читайте також: Сексуальне насильство над українськими жінками: ЄС запровадив санкції проти росіян Читайте також: У Києві відбудеться благодійний ярмарок на підтримку жінок, які пережили сексуальне насильство під час війни Він зауважив, що Україна робить все, щоб втілювати принцип “права людини понад усе” у щоденній практиці.

Прокурори спеціалізованого управління щодо СНПК вже понад рік діють згідно з найсучаснішими, людиноцентричними принципами в роботі з постраждалими. Читайте також: В Україні запустили інформаційну кампанію про сексуальне насильство, пов’язане з війною The post Кримінальне переслідування за сексуальне насильство, пов’язане з конфліктом: Андрій Костін підписав стратегічний план appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA