Яке сьогодні свято

8 грудня — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 719
liza.ua

Наближається 342-й день року (343-й у високосні роки) у григоріанському календарі. До кінця року залишається 23 дні. В народі вшановують пам’ять Климента, а в світі відзначають День благодійності.

Більше про 8 грудня, прикмети та день ангела читай в статті.За церковним календарем народ вшановує пам’ять Преподобного Петра мовчальника, священномучеників Климента та Петра, а також Ікон Божої Матері Різдво Богородиці Исааківська, Двінська.В день пам’яті Климента варто сходити до церкви та помолитися святому.

Вважається, що молитви допоможуть захистити дітей. Щоб справи в житті пішли краще, також рекомендується починати день з чистим серцем.8 грудня прийнято вітати з іменинами володарів наступних імен: Андрій, Варлам, Василь, Віктор, Григорій, Дмитро, Іван, Іларіон, Климент, Кузьма, Микола, Олександр, Павло, Петро, Серафим, Семен (Симеон), Ярослав.Більше цікавого про свята та події читай на сайті журналу «Ліза».Фото: freepik.com

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA