Яке сьогодні свято

15 грудня — яке завтра свято, прикмети та день ангела

Сейчас читают: 650
liza.ua

Наближається 349 день року (350-й у високосні роки) за григоріанським календарем. До кінця року залишилося 16 днів. 15 грудня православна церква вшановує пам’ять апостола Авакума, а в Україні відзначають День працівників суду.

Більше про свята, прикмети та іменинників читай на сайті «Ліза».Зміст матеріалу:15 грудня 2018 року відзначають день святого пророка Авакума.

Він був восьмим з дванадцяти апостолів. За давніми переказами, святий передбачив падіння Єрусалиму, але не дожив два роки до повернення євреїв з єгипетського полону.Книга пророцтв Авакума складається з трьох частин.

В першій йде мова про те, що  Творець може допускати, що праведників утискають. У відповідь Бог говорить апостолу, що зарозумілість і насильство буде знищено, а той, хто вірний своїй вірі, отримає нагороду – порятунок.В другій частині міститься 5 проклять халдеїв за їхнє беззаконня, жорстокість та ідолопоклонство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA