Володимир Зеленський Сша люди Нео Володимир Зеленський Сша

74% американців виступають за закриття неба над Україною

Сейчас читают: 901
cosmo.com.ua

74% громадян США виступають за закриття неба над Україною. Опитування Reuters/Ipsos провели 3-4 березня. На своєму брифінгу президент Володимир Зеленський прокоментував результати.  «Я вдячний американцям, стійкій двопартійній більшості звичайних людей.

Ми бачили опитування, ми бачили думку звичайних людей Америки, які підтримують звичайних людей України... Які підтримують закриття неба вже зараз, щоб врятувати життя людей.

74% американців за безпольотну зону. Абсолютна більшість. Що ще треба для ухвалення рішення?», — поцікавився президент. Нагадаємо, раніше петиція про введення безпольотної зони над Україною зібрала понад мільйон підписів.

Водночас вчора генсек НАТО Єнс Столтенберг ще раз заявив про те, що альянс не планує закривати небо над Україною, оскільки це може стати причиною для ескалації конфлікту.  «Ми розуміємо відчай, але ми також віримо, що якщо ми введемо безполітну зону над Україною, то це може призвести до повномасштабної війни в Європі, в якій братиме участь набагато більше країн і яка принесе набагато більше страждань», — додав Столтенберг.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA