Мэрилин Монро Джоан Роулинг Вера Вонг успішні жінки успішна жінка Мэрилин Монро Джоан Роулинг Вера Вонг

7 жінок, чий успіх почався з повного краху

Сейчас читают: 183
womo.ua

Важлива віха в досягненні цілей — часто дуже складна для більшості жінок — це подолання перешкод на шляху. Ми забуваємо, що невдача — невіддільний елемент неодмінного успіху.

Щоб нагадати собі про це, подивіться на історії семи безстрашних жінок, які зазнали повного фіаско перед тим, як стати легендами у своїй сфері. Читайте також: 33 жінки, які змінили світ: імена, які повинен знати кожен Люсіль Болл Люсіль Болл запам’яталася тим, що була першою жінкою, яка керувала великою телестудією (вона очолила Desilu Productions 1962 року), та здобула більше за всіх нагород в індустрії розваг — 4 премії Emmy і 13 номінацій, проте успіх прийшов до неї не одразу.

Перші її фільми були провальними. У 1930-1940 роках її навіть охрестили «королевою комедії» фільмів другого сорту. На щастя для всіх нас, вона знялася у серіалі «Я люблю Люсі» і проклала доріжку для жінок в індустрію розваг. Мерилін Монро Хоча Мерилін Монро і стала успішною актрисою (її фільми зібрали в прокаті понад $200 млн), термін дії першого контракту зі студією Columbia Pictures закінчився 1948 року до того, як вона встигла отримати хоч одну роль.

Потім Мерилін познайомилася з агентом Джонні Хайдом, який взяв її під своє крило. У підсумку вона отримала ролі у фільмах «Асфальтові джунглі» і «Все про Єву», а також всі інші, що увійшли в історію Голлівуду. Опра Вінфрі До того як Опра запустила в ефір шоу, що било рекорди переглядів ТБ у денний час протягом 25 років, і стала королевою своєї власної медіаімперії, вона дізналася, що таке невдала кар’єра на одній зі своїх перших робіт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA