Сериалы что посмотреть Netflix

Топ-25 найпопулярніших серіалів на Netflix у 2021 році

Сейчас читают: 936
cosmo.com.ua

На сайті Forbes з’явився рейтинг найпопулярніших серіалів на стрімінговій платформі Netflix за перші місяці 2021 року. Розповідаємо більше про першу п’ятірку. «Бріджертони» Серіал став найпопулярнішим на платформі Netflix, обійшовши всіх своїх конкурентів.

Історична драма від продюсера «Як уникнути покарання за вбивство», «Скандал» й «Анатомія пристрасті» Шонди Раймс знята за мотивами бестселеру британської письменниці Джулії Квінн.

Події розгортаються у Британії на початку XIX століття. Між молодою дівчиною Дафною Бріджертон та юним герцогом Гастингсом виникають романтичні стосунки.

До цієї пари прикута увага всіх англійських вельмож. «CoComelon» Друге місце зайняв дитячий мультсеріал про малюка Джей-Джея, який разом із братом і сестрою потрапляє у різні кумедні ситуації. «Ай Карлі» На третьому місці — серіал дитинства багатьох із нас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA